Call of Duty: Black Ops 4

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Operation Grand Heist brengt prestige naar Black Ops 4's Blackout

Treyarch en Activision hebben een grote patch uitgebracht voor Call of Duty: Black Ops 4. Operation Grand Heist, zoals de patch heet, brengt verbeteringen in vrijwel elke modus van de game.

De grootste en meest opmerkelijke verbeteringen zijn te vinden voor Blackout, de battle royale modus van Black Ops 4. Dankzij Operation Grand Heist is het namelijk mogelijk om prestige te behalen. Iets waar vanuit de community veel vraag naar was. Wanneer je in Blackout level 80 bereikt, kun je ervoor kiezen je behaalde ervaring in te leveren in ruil voor prestige. Hier krijg je dan een speciaal icoontje voor terug waarmee andere spelers kunnen zien hoe vaak je prestige hebt behaald. De patch brengt ook veel wijzigingen met zich mee die het balans in de game moeten verbeteren. Zo zijn er veel wapens en armor gefinetuned.

onbekend

Operation Grand Heist is vanaf nu beschikbaar voor Call of Duty: Black Ops 4.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?