Check hier alle The Triple-i Initiative content

Operation Grand Heist brengt prestige naar Black Ops 4's Blackout

Geplaatst: 21 februari 2019 20:10

Treyarch en Activision hebben een grote patch uitgebracht voor Call of Duty: Black Ops 4. Operation Grand Heist, zoals de patch heet, brengt verbeteringen in vrijwel elke modus van de game.

De grootste en meest opmerkelijke verbeteringen zijn te vinden voor Blackout, de battle royale modus van Black Ops 4. Dankzij Operation Grand Heist is het namelijk mogelijk om prestige te behalen. Iets waar vanuit de community veel vraag naar was. Wanneer je in Blackout level 80 bereikt, kun je ervoor kiezen je behaalde ervaring in te leveren in ruil voor prestige. Hier krijg je dan een speciaal icoontje voor terug waarmee andere spelers kunnen zien hoe vaak je prestige hebt behaald. De patch brengt ook veel wijzigingen met zich mee die het balans in de game moeten verbeteren. Zo zijn er veel wapens en armor gefinetuned.

Operation Grand Heist is vanaf nu beschikbaar voor Call of Duty: Black Ops 4.

Bron: Treyarch
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 4

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 oktober 2018

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord