Check hier alle The Triple-i Initiative content

Trailer: Blackout-modus Call of Duty: Black Ops 4 krijgt nieuwe map Alcatraz

Geplaatst: 2 april 2019 11:50

De Blackout-modus van Call of Duty: Black Ops 4 krijgt vanaf vandaag een nieuwe map genaamd Alcatraz. Tenminste, als je een PlayStation 4-bezitter bent.

Alcatraz is de eerste nieuwe map die aan de Battle Royale-modus Blackout van Call of Duty: Black Ops 4 wordt toegevoegd. In deze map reis je af naar de gevangenis Alcatraz. Alcatraz is een zogenaamde 'close-quarters map.' Gevechten vinden zowel buiten de gevangenis als in het gebouw zelf plaats. In de smalle gangen van de gevangenis gebruik je andere wapens en tactieken om je vijanden uit te schakelen dan wanneer je ze in het veld treft. Deze nieuwe map is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4-bezitters. Alcatraz komt op een latere, nog aan te kondigen datum naar pc en Xbox One. Wel heeft Activision aangekondigd dat de Blackout-modus voor iedereen gedurende de maand april gratis te proberen valt.

Call of Duty: Black Ops 4 is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De nieuwe Blackout-map Alcatraz is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 4 en komt later naar pc en Xbox One.

Bron: Treyarch en Activision
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 4

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

12 oktober 2018

Ontwikkelaar

Treyarch

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord