De Sims 4

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 4 september 2014
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Leak: Angsten, wensen en nog veel meer komen naar De Sims 4

Angsten, wensen en nog meer content komen binnenkort naar De Sims 4 met een update. Dat blijkt een gelekt artikel van Comic Book Resource.

Eerder deze maand werd De Sims 4 Middebare School-uitbreiding onthuld. Daar voorafgaand komt er ook een update voor de basegame uit. De content van die update blijkt nu gelekt te zijn. Website Comic Book Resource mocht een early access-presentatie van de nieuwe uitbreiding bijwonen, alleen publiceerde het artikel daarover een dag te vroeg. In het artikel staat verschillende nieuwe content waar simmers binnenkort mee aan de slag kunnen. Zo keren wensen en angsten uit De Sims 2 terug en kan je de seksuele oriëntatie van je sims kiezen.

Verder staan er ook wat nieuwe details over de Middelbare School-uitbreiding in het stuk. Zo komen er vier speciale tiener-aspiraties naar De Sims 4 in de uitbreidng. De acties van je tieners in school hebben ook gevolgen voor de rest van hun loopbaan en leven. Tieners die een grap uithalen, uit huis sluipen en betrapt worden kunnen straffen krijgen of zelfs van school getrapt worden. Dit heeft als gevolg dat je sims een aantal banen niet meer kunnen kiezen en niet naar de universiteit kunnen als je die uitbreiding hebt.

De Sims 4 wensen en angsten

De Sims 4 Middelbare School komt 28 juli uit op de pc, mac, PlayStation 4/5, Xbox Series en Xbox One. Lees hier onze review over de basegame van De Sims 4.

BRON CBR

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?