The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

  • Ontwikkelaar Supermassive Games
  • Eerste releasedatum 18 november 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror , Interactieve Film
  • Gameliner score

Leak: De volgende Dark Pictures heet The Devil In Me

Het volgende hoofdstuk van de Dark Pictures Anthology is gelekt en heet The Devil In Me. Naast de titel is ook het logo van het vierde hoofdstuk gelekt.

Het nieuwe logo 'is gestileerd, met een vergrootglas dat vastzit aan de onderkant van de letter V'. Zowel de titel als het logo van de vierde toevoeging aan de Dark Pictures serie is gelekt via een recent merkdepot. Naast deze twee dingen wordt er niet veel meer weggegeven over de inhoud van de game. De vermelding van de game op Justia Trademarks, die op 28 juni online kwam, geeft wel een verhalende beschrijving van de naam en het logo van de vierde Dark Pictures game. Voor nu is dit alles dat we weten, aangezien ontwikkelaar Bandai Namco zelf nog geen woord heeft gesproken over het vierde hoofdstuk van hun horrorserie. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, want het derde deel, House of Ashes, komt in oktober pas uit.

De vermelding van The Dark Pictures Anthology kwam op 28 juni online.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?