Trailer: Ontmoet de personages uit TDPA: The Devil In Me

Geplaatst: 5 november 2022 14:20

In onze preview van TDPA: The Devil In me was Eilish al zeer te spreken over de personages en hun karaktereigenschappen. In de nieuwste trailer ontmoet je het team en welk lot de personages staat te wachten.

Een hotel bezoeken om daar een documentaire te maken over een seriemoordenaar klinkt niet zo heel angstaanjagend totdat de seriemoordenaar er zelf rondloopt. Het team dat het hotel betreedt bestaat uit personages die qua afkomst, leeftijd en karakter ontzettend verschillen. Zo er is Charlie die de regisseur is van een kleinschalige documentaireserie die niet zonder een sigaret kan. Dan is er Kate Wilder die het hotel al snel eng begint te vinden en vooral een negatieve mindset heeft. Mark Nestor focust graag op de details en wil alleen maar overleven. De tweede jonge en vooral stoere dame is Jamie Tiergan die nogal van horrorfilms houdt. De trailer eindigt met Erin Keeman. Met haar astma-aanvallen heeft ze het nog het moeilijkst, want een horror omgeving maakt het alleen maar erger.

In het interview met TPDA: The Devil in me game director Tom Heaton kom je meer te weten over het gedachtegoed achter de game en hoe het verder gaat met de series.

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me verschijnt op 18 november voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord