Trailer: Speel TDPA: The Devil in Me gratis samen met een vriend

Geplaatst:
Aangepast: 16 februari 2023 19:42

Als jij ook zo'n bange schijterd bent en The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me liever niet in je eentje wilt spelen, dan heb ik goed nieuws voor je. Je kunt de game nu gratis met een vriend samen spelen.

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me kun je natuurlijk prima in je eentje spelen, maar alles is natuurlijk leuker met vrienden. Dat heeft ontwikkelaar Supermassive Games maar al te goed begrepen, want ook deze horrorgame hoef je niet in je eentje uit te zetten. Middels de Movie Night-modus kun je lokaal op hetzelfde apparaat co-oppen met een vriend en via de Shared Story-modus kun je online met vrienden spelen. Omdat echt alles leuker is met vrienden, heeft Supermassive nu voor fans van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me een leuke verrassing. Fans die een copy van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me in hun bezit hebben, krijgen een maand lang een gratis Friend's Pass. Deze Friend's Pass kunnen ze eenmalig gebruiken om een van hun vrienden gratis uit te nodigen om een playthrough van de Shared Story-modus samen te spelen. Zo kun je dus ook samen spelen met een vriend die de game niet heeft! Ook is vanaf nu de Curator's Cut beschikbaar in The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me. Deze gratis update geeft je nieuwe perspectieven van waaruit je het verhaal kunt ervaren en een aantal nieuwe uitkomsten.

De 1.06 update van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me is nu beschikbaar.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

18 november 2022

Ontwikkelaar

Supermassive Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord