Leak: Ezio uit Assassin's Creed komt naar Fortnite

Geplaatst:

Ezio Auditore da Firenze, de iconische sluipmoordenaar uit de Assassin's Creed-serie, komt naar Fortnite. Gelekte informatie toont aan dat de beste man meer meeneemt dan alleen een outfit.

Iconische gamepersonages en de wereld van Fortnite gaan altijd goed samen. Eerder dit jaar wist het League of Legends-personage Fi naar Fortnite te komen, terwijl Jill Valentine en Chris Redfield uit Resident Evil vorig jaar aan Fortnite werden toegevoegd. Een nieuwe leak wijst op de toevoeging van een ander iconisch personage. Ezio uit de Assassin's Creed-franchise maakt namelijk zijn opwachting in de game. De bekende sluipmoordenaar neemt niet alleen zijn vlijmscherpe messen mee naar de populaire battle-royale. Ook een emote en andere gerelateerde items zijn door dataminers gevonden. Je kunt de Fortnite-versie van Ezio zien in de onderstaande tweet.

Ezio uit Assassin's Creed verschijnt deze maand in de Item Shop van Fortnite. Je kunt ook toegang krijgen tot de Ezio-outfit door Assassin's Creed Valhalla of de DLC voor Assassin's Creed Valhalla te kopen in de Epic Games Store.

Bron: Twitter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord