Leak: Gameplay van The Division: Heartland online gelekt

Geplaatst:
Aangepast: 17 mei 2021 15:25

Gameplay beelden van de gesloten bèta van Tom Clancy's The Divison: Heartland zijn online gelekt. Inmiddels is de video door Ubisoft offline gehaald.

Ubisoft was er snel bij met het offline halen van de video's die door bèta testers online werden gelekt. De originele beelden zijn inmiddels ook van Vimeo verwijderd. De kwaliteit van de gelekte gameplay beelden was niet bepaald geweldig: erg laggy, grainy en in een lage resolutie. En wat je ziet is niet super interessant, het is merendeels iemand die probeert de controls een beetje uit te vinden. Dat is nu niet bepaald het materiaal waar Ubisoft erg trots op zal zijn. Eén van de gelekte video's, die werd gedeeld op het Twitter kanaal van Skyleaks, laat zien hoe lead designer Taylor Epperly de game introduceert aan bèta testers. Tom Clancy's The Division: Heartland werd begin mei bekendgemaakt.

De gelekte beelden van Tom Clancy's The Division: Heartland werden op 15 mei online geplaatst.

Bron: Vimeo

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy’s The Division: Heartland

Series

Tom Clancy’s The Division

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Red Storm

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord