Trailer: Bekijk hier het intro van The Division Heartland

Geplaatst:
Aangepast: 21 april 2023 14:39

Er is veel nieuws rondom The Division-franchise vandaag. Ook The Division: Heartland komt even langs en we kregen nieuwe beelden te zien - inclusief het intro van de third-person shooter.

In The Division: Heartland is het aan spelers om de barre omstandigheden te overleven. Heartland is een third-person shooter gemixt met het survivalgenre. De game wordt free-to-play en bevat PvPvE-elementen. Het intro van The Division: Heartland vertelt het verhaal van Mackenzie Reed. Zij probeert haar voormalige commandant te vinden. De zoektocht brengt haar naar Silver Creek. Dit rustieke dorpje was ooit een haven van rust, maar is tegenwoordig een echt slagveld te noemen. Ontwikkelaar Red Storm nam nog even de tijd om te spreken over hun passieproject. Wat ze allemaal te melden hadden, dat kun je hieronder bekijken.

The Division Heartland is in ontwikkeling voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Spelers kunnen zich nu inschrijven voor de gesloten pc-bèta.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy’s The Division: Heartland

Series

Tom Clancy’s The Division

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Red Storm

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord