Leak: The Division: Heartland verschijnt binnenkort

Geplaatst:

Het lijkt erop dat Tom Clancy's The Division: Heartland wellicht binnenkort verschijnt. De titel dook plotseling op in de Ubisoft Store onder de noemer van 'coming soon'.

In mei van vorig jaar werd Tom Clancy's The Division: Heartland onthuld. Buiten een gameplaylek van The Division: Heartland om, was er relatief weinig bekend over de game. Daar komt nu verandering in. De titel verscheen namelijk onlangs kort in de Ubisoft Store. Daar zijn er meerdere nieuwe details over de game bekendgemaakt.

De game wordt middels een beknopte omschrijving omschreven als een 'free-to-play survival-actie multiplayer shooter die zich afspeelt in een kleine stad in Midden-Amerika'. In The Division: Heartland vecht je samen in PvEvP Storm Operations tegen een groep gevaarlijke Rogue Agents. Dit is een agressieve factie die ook wel bekendstaat als de Vultures. Nadat spelers de keuze hebben gemaakt uit drie verschillende klassen met hun eigen voor- en nadelen, kiezen ze uit zes agenten.

Alhoewel de Ubisoft Store-pagina inmiddels weer uit de lucht is gehaald, kun je hem terugzien in de onderstaande tweet.

Afgaand op de noemer van 'coming soon' lijkt het alsof we niet lang meer hoeven te wachten op Tom Clancy's The Division: Heartland.

Bron: Ubisoft Store
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy’s The Division: Heartland

Series

Tom Clancy’s The Division

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Red Storm

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord