Trailer: Veel The Division nieuws tijdens Ubisoft Forward

Geplaatst:

The Division was met meerdere games aanwezig tijdens Ubisoft Forward. De meeste aandacht ging uit naar The Division: Heartland en The Division Resurgence.

Langzamerhand gaan we richting het einde van 2022, maar dat weerhoud Ubisoft er niet van om tijdens de Ubisoft Forward showcase voor dit jaar nog twee nieuwe seizoenen voor The Division 2 aan te kondigen. Daarnaast zijn er ook twee nieuwe trailers getoond van andere The Division games. The Division: Heartland is een free-to-play survival game. Het speelt zich af in Silver Creek, een klein stadje in het midden van Amerika. Hoewel de game zich afspeelt in het The Division universum, biedt de game wel een nieuwe wereld om te verkennen. De gesloten bèta gaat binnenkort van start. Ubisoft kondigde daarnaast met The Division Resurgence aan dat er ook een mobile game gaat verschijnen. Ook van deze game gaat binnenkort de closed bèta van start.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar Tom Clancy’s The Division: Heartland verschijnt binnenkort. Een releasedatum voor The Division Resurgence is ook nog niet bekend.

Bron: Ubisoft Forward
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tom Clancy’s The Division: Heartland

Series

Tom Clancy’s The Division

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Red Storm

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord