GTA 6

  • Ontwikkelaar Rockstar Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Leak: Gameplaybeelden GTA 6 gelekt

Er zijn gameplaybeelden van GTA 6 gelekt. In een video van ruim drie minuten is alpha gameplay te zien van vermoedelijk de aankomende en lang verwachte Rockstar game.

Op YouTube is een video te vinden van beelden die vermoedelijk van GTA 6 zijn. Zoals duidelijk te zien is, gaat het om zeer vroege alpha beelden. De bestandsnaam verwijst naar de datum 12 juli 2021. De kans is dus zeer groot dat GTA 6 zich inmiddels al in een verder gevorderd stadium bevindt. Er is door de ontwikkelaar al bevestigd dat er wordt gewerkt aan een nieuwe GTA 6. Rockstar heeft eerder aangegeven dat GTA 6 een vrouwelijk hoofdpersonage krijgt. Dit sluit aan bij de leak die nu online is geplaatst. Of GTA 6 inderdaad een gigantische wereld heeft is dan weer niet op te maken uit de gameplaybeelden.

In de gameplaybeelden is te zien hoe een vrouwelijk personage een Amerikaanse diner gijzelt. De gasten van de drukbezochte eetgelegenheid slaan doodsangsten uit als ze zien dat er met een pistool op ze gericht wordt. De beelden tonen ook dat het hoofdpersonage keuzes krijgt voorgeschoteld tijdens de gijzeling. Zo kun je slachtoffers vastbinden, bedreigen, slaan of beroven. Zodra de politie komt kun je ervoor kiezen om je over te geven. In de video met de gelekte gameplaybeelden wordt daar duidelijk niet voor gekozen en volgt er een shootout met de politie.

In welk stadium GTA 6 zich nu bevindt en of de gameplaybeelden daadwerkelijk van GTA 6 zijn is niet bekend. Heb jij zin in een nieuw deel in de GTA franchise?

BRON sod off mate im british (YouTube)

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?