Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Persona 3 Reload

  • Ontwikkelaar Atlus
  • Eerste releasedatum 2 februari 2024
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre JRPG
  • Gameliner score -

Leak: Persona 3 Remake en Persona 5 Tactica gelekt

In gameland wordt het een en het ander wel eens gelekt, maar ditmaal zijn er toch twee enorme verrassingen vroegtijdig onthuld. Het gaat om twee nieuwe Persona-games.

Iemand bij Atlus heeft een gigantische blunder gemaakt. Via het Instagram-account van Persona werden meerdere berichten gepost over het bestaan van de twee Persona-games. Al vlug werd het beeldmateriaal verwijderd, maar dit is het internet. Binnen no-time zijn de beelden rondgedeeld en nu is er geen houden meer aan. Het gaat om een remake van de derde Persona-game, genaamd Persona 3 Reload en een nieuwe strategisch titel, genaamd Persona 5 Tactica. Het was eigenlijk de bedoeling dat deze twee titels werden onthuld tijdens de Xbox Games Showcase. Dit is te zien aan het feit dat alleen Xbox benoemd wordt als beschikbaar platform. Ook de Game Pass vermelding is een sterke indicatie dat deze JRPG's eigenlijk onthuld zouden worden tijdens de show van de groene gamegigant.

Persona 3 Reload verschijnt in vroeg 2024 en Persona 5 Tactica is beschikbaar vanaf 17 november. Allebei de JRPG's lanceren op Xbox Game Pass. Zodra we meer officiële informatie verkrijgen, lees je dat hier bij Gameliner!

BRON Instagram

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?