The Witcher III: Wild Hunt - Complete Edition

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Leak: Releasedatum The Witcher-serie gelekt

De releasedatum voor The Witcher-serie is gelekt. Netflix heeft in een Facebook-bericht per ongeluk laten weten wanneer we de The Witcher-serie mogen verwachten.

Het komt niet vaak voor dat Netflix releasedatums van grote series lekt, maar het is er nu toch een keer van gekomen. Vandaag publiceerde Netflix een Facebook-post, met daarin namen van een paar grote series. In de lijst stond aangegeven hoeveel nachtjes slapen het nog duurt voordat de nieuwe series op de streamingdienst verschijnen. Even later werd de Facebook-post alweer offline gehaald, maar nieuwswebsite Redanian Intelligence was er op tijd bij. Zij slaagde erin om een screenshot te maken van de lijst, net voordat de post werd weggehaald. In deze lijst vinden we ook het antwoord op hoelang de Witcher-serie nog op zich laat wachten. Als gamers zitten we hier natuurlijk met smart op te wachten.

onbekend

Mocht de lijst inderdaad kloppen, dan treffen we The Witcher-serie ergens in december op Netflix.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?