Check hier alle THQ Nordic Showcase content

The Witcher III: Wild Hunt - Complete Edition

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: The Witcher III: Wild Hunt komt naar Nintendo Switch

Goed nieuws voor Nintendo Switch-bezitters die van Westerse RPG's houden. The Witcher III: Wild Hunt - Complete Edition komt namelijk naar het platform van Nintendo.

The Witcher III: Wild Hunt - Complete Edition is een epische RPG goed voor meer dan honderd uur aan gameplay. Naast de geprezen hoofdgame bevat de Complete Edition ook twee enorme uitbreidingen, Hearts of Stone en Blood & Wine, en alle losse DLC en updates.

The Witcher III: Wild Hunt - Complete Edition verschijnt later dit jaar voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?