Check hier alle THQ Nordic Showcase content

The Witcher III: Wild Hunt - Complete Edition

  • Ontwikkelaar CD Projekt RED
  • Eerste releasedatum 15 oktober 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Trailer: Releasedatum The Witcher III: Wild Hunt Complete Edition voor Switch bekendgemaakt

De releasedatum van The Witcher III: Wild Hunt Complete Edition voor de Nintendo Switch is eindelijk bekendgemaakt. Over iets meer dan twee maanden kunnen ook gamers met een Switch op avontuur met Geralt.

Dat niet alles tijdens een show leuk is om naar te kijken werd wel bewezen door de nieuwe trailer van The Witcher III: Wild Hunt Complete Edition voor de Nintendo Switch. Afgezien van de onthulling van de releasedatum werd er ook niets echt iets nieuws getoond (voor zover dat nog kan), maar de gameplaybeelden die werden getoond zagen er ook niet al te best uit. Oordeel zelf.

Op 15 oktober verwelkomt Nintendo The Witcher III: Wild Hunt Complete Edition op de Switch console.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?