Leer de krachten van Max in Life in Strange: Double Exposure kennen

-

Max is terug in Life is Strange: Double Exposure en komt erachter dat haar krachten zijn veranderd. Wat die nieuwe krachten zijn, wordt getoond in de nieuwe gameplayvideo van Life is Strange: Double Exposure.

Max is ondertussen aan het studeren en heeft nieuwe vrienden gemaakt. Voor eentje is dat van korte duur, want Safi Llewellyn Fayyad eindigt dood in de sneeuw.  Om haar te redden gaat Max gebruikmaken van haar nieuwe Pulse and Shift krachten. Met deze krachten is het mogelijk om een kijkje te nemen in een andere tijdlijn. De veranderingen in mensen en objecten wordt duidelijk gemaakt met echo’s. Ze hebben dan ook een blauwe of gele gloed. Met Pulse kun je ook zien waar de sluier tussen de twee tijdlijnen het dunst is. Dit zijn openingen waar Max doorheen kan stappen, om alles goed te onderzoeken voor aanwijzingen. Oftewel de Shift-krachten worden hiermee ingezet. Het is allemaal nogal ingewikkeld, want je moet goed in de gaten houden met welke versie van een persoon je spreekt.

Life is Strange: Double Exposure verschijnt op 29 oktober voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Op een latere datum komt de game ook naar de Nintendo Switch.

Bron: gamescom

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life is Strange: Double Exposure

Ontwikkelaar:

Deck Nine

Uitgever:

Square Enix

Release:

29 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord