Life is Strange: Double Exposure komt eind oktober uit

-

Uitgever Square Enix deelde een nieuwe trailer voor Life is Strange: Double Exposure tijdens de Tokyo Game Show. De gameserie bestaat inmiddels al bijna tien jaar.

Life is Strange: Double Exposure werd in juni bekendgemaakt tijdens de Xbox Games Showcase. Het verhaal van Max, de hoofdpersonage uit de eerste game uit de serie, gaat verder in deze nieuwe game. Max vindt haar vriendin Safi dood in de bossen en probeert haar te redden door haar krachten in te zetten. Hierdoor komt ze in een alternatieve tijdlijn terecht waarin ze moet proberen Safi te redden.

Life is Strange: Double Exposure lanceert op 30 oktober voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. De Steam-versie komt op 31 oktober.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life is Strange: Double Exposure

Ontwikkelaar:

Deck Nine

Uitgever:

Square Enix

Release:

29 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord