Max is terug in Life is Strange: Double Exposure

Geplaatst: 9 juni 2024 20:14
-

Max Caulfield keert terug in de nieuwste Life is Strange-game, genaamd Life is Strange: Double Exposure. De game werd tijdens de Xbox Games Showcase aangekondigd.

Max Caulfield kennen we natuurlijk van de originele Life is Strange en van de prequel Life is Strange: Before the Storm. We hebben daarna een aantal Life is Strange-games gehad met andere verhalen en personages, maar fans kunnen toch geen genoeg krijgen van Max. In Life is Strange: Double Exposure zien we onze favoriete protagonist daarom weer terug. Max treft haar vriendin Safi dood aan in de bossen en wil haar tijdreis-krachten gebruiken haar te proberen te redden. Ze reist hiermee echter naar een alternatieve tijdlijn waarin ze Safi alsnog moet proberen te redden.

Life is Strange: Double Exposure verschijnt 29 oktober voor pc en Xbox-consoles. Wanneer je de Ultimate Edition aanschaft, krijg je twee weken eerder toegang tot de eerste twee hoofstukken.

Bron: Xbox
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life is Strange: Double Exposure

Ontwikkelaar:

Deck Nine

Uitgever:

Square Enix

Release:

29 oktober 2024

-

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord