Legendarische Saiyan Broly komt naar Xenoverse 2

Geplaatst: 21 november 2018 20:30
Aangepast: 21 november 2018 20:46
-

Binnenkort kunnen de spelers van Dragon Ball: Xenoverse 2 aan de slag met de legendarische Saiyan Broly. Dit ter gelegenheid van de aankomende Dragon Ball Super-film Broly.

De nieuwe versie van deze ultieme vechtersbaas is gebaseerd op de Broly uit de gelijknamige bioscoopfilm, die in januari van 2019 in een aantal bioscopen in première zal gaan. De nieuwe look is onderdeel van de Extra Pack 4-DLC. Naast de nieuwe Broly verschijnt er ook een nieuwe stage, de zogeheten Tournament of Power Arena. Dragon Ball: Xenoverse 2 Extra Pack 4 is onderdeel van de Extra Pass, maar kan ook los worden aangeschaft. In dezelfde periode geeft Bandai Namco echter ook nog wat gratis content weg. Denk hierbij aan kostuums van Videl en Android 18, de groene pruik van Broly en een aantal outfits die volledig in het teken staan van de kerst.

onbekend

Een exacte datum voor de Extra Pack 4-DLC en de bijbehorende gratis content is helaas nog niet bekend gemaakt. Dragon Ball: Xenoverse 2 is te spelen op zowel de PlayStation 4, Xbox One, pc en de Nintendo Switch.

Bron: GoNintendo

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Ball: Xenoverse 2

Ontwikkelaar:

Dimps

Uitgever:

Bandai Namco

Release:

28 oktober 2016

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord