Dragon Ball: Xenoverse 2

  • Ontwikkelaar Dimps
  • Eerste releasedatum 28 oktober 2016
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia
  • Genre Fighting , RPG
  • Gameliner score -

Legendarische Saiyan Broly komt naar Xenoverse 2

Binnenkort kunnen de spelers van Dragon Ball: Xenoverse 2 aan de slag met de legendarische Saiyan Broly. Dit ter gelegenheid van de aankomende Dragon Ball Super-film Broly.

De nieuwe versie van deze ultieme vechtersbaas is gebaseerd op de Broly uit de gelijknamige bioscoopfilm, die in januari van 2019 in een aantal bioscopen in première zal gaan. De nieuwe look is onderdeel van de Extra Pack 4-DLC. Naast de nieuwe Broly verschijnt er ook een nieuwe stage, de zogeheten Tournament of Power Arena. Dragon Ball: Xenoverse 2 Extra Pack 4 is onderdeel van de Extra Pass, maar kan ook los worden aangeschaft. In dezelfde periode geeft Bandai Namco echter ook nog wat gratis content weg. Denk hierbij aan kostuums van Videl en Android 18, de groene pruik van Broly en een aantal outfits die volledig in het teken staan van de kerst.

onbekend

Een exacte datum voor de Extra Pack 4-DLC en de bijbehorende gratis content is helaas nog niet bekend gemaakt. Dragon Ball: Xenoverse 2 is te spelen op zowel de PlayStation 4, Xbox One, pc en de Nintendo Switch.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?