Lies of P DLC maakt grote stappen

-

Er zit nieuwe content voor de geliefde soulslike Lies of P in de pijplijn. Via een bericht van de director kunnen we ons opmaken voor verse teasers van de uitbreiding.

Om te beginnen deelt Jiwon Choi - de director van Lies of P - een bericht op social media. Hij is samen met de studio's Round8 en Team Nough hard aan het werk. Ze verduren de heetste zomer die Zuid-Korea in jaren heeft gehad, maar het doel is duidelijk. De teams werken aan een DLC voor Lies of P en een vervolg is ook in ontwikkeling. Choi geeft aan dat ze proberen voort te borduren op de elementen die de eerste keer goed gingen, maar ze proberen tevens te groeien in de gebieden waar er ruimte voor is. We moeten nog even wachten op concrete informatie over de uitbreiding, maar we worden wel getrakteerd op een nieuwe screenshot en een nummer van de aankomende soundtrack.

Lies of P is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Check hier onze review van Lies of P.

Bron: Round8
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lies of P

Ontwikkelaar:

Round8 Studio

Uitgever:

NEOWIZ

Release:

19 september 2023

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord