Life is Strange: True Colors verwelkomt je in Haven Springs

Geplaatst: 1 augustus 2021 12:20
Aangepast: 1 augustus 2021 12:20

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Life is Strange: True Colors. De nieuwe trailer focust zich vooral op het dorpje Haven Springs, waar het verhaal zich afspeelt.

Eerder zagen we al de openingscene van Life is Strange: True Colors en werden de krachten in Life is Strange: True Colors al even gedemonstreerd. Nu is het tijd voor een korte rondleiding. Onder de natuurlijke rook van de Rocky Mountains in Colorado ligt een idyllisch dorpje dat er erg vredig uitziet. Haven Springs is zo'n dorp waarvan je alleen weet dat het bestaat als je er ook daadwerkelijk bent geweest. Steph geeft je in een nieuwe trailer van Life is Strange: True Colors even een kleine rondleiding door het dorp en een inkijkje in het dorpsleven aldaar. Zo zien we onder meer het hart van het dorpje, Main Street, waar alle winkeltjes gevestigd zijn. Ook de bij dorpsbewoners populaire Black Laturn bar kan natuurlijk niet worden overgeslagen tijdens de rondleiding. Uiteraard plugt Steph ook nog even het radiostation KRCT 104.3 The Moutain, waar zijzelf radio dj is. Benieuwd wat Spring Haven nog meer te bieden heeft? Je ziet het in onderstaande trailer.

Life is Strange: True Colors verschijnt op 10 september voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Anderhalve maand geleden werd bekendgemaakt dat Life is Strange: True Colors ook naar Nintendo Switch komt.

Bron: Square Enix
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life is Strange: True Colors

Series

Life is Strange

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 september 2021

Ontwikkelaar

Deck Nine

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord