Luigi's Mansion 3

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Luigi's Mansion 3 krijgt volgend jaar DLC

Luigi gaat volgend jaar zijn eigen DLC krijgen voor zijn game Luigi's Mansion 3. Dat heeft de Japanse game-gigant Nintendo vandaag bekendgemaakt middels een persbericht.

Het derde deel van de Luigi's Mansion franchise kwam afgelopen Halloween uit op de Nintendo Switch. De game werd een succes en kreeg voornamelijk goede cijfers. Ook onze Patrick genoot van Luigi's Mansion 3 en gaf de game een goed cijfer bij zijn review. Nu heeft Nintendo aangekondigd dat de game DLC gaat krijgen. Het gaat om twee DLC-pakketten die allemaal volgend jaar uit gaan komen. Het eerste pakket komt 30 april 2020 uit en is nu te reserveren bij de Nintendo e-Shop. Het gaat om een multiplayer-pakket dat drie nieuwe minigames en outfits aan de multiplayer modus toevoegt. Wat er precies in het tweede multiplayer-pakket zit is nog niet bekend.

onbekend

Het eerste multiplayer-pakket voor Luigi's Mansion 3 komt 30 april 2020 uit op de Nintendo Switch. Het tweede pakket verschijnt 31 juli in de Nintendo e-shop.

BRON Nintendo

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?