Magische releasedatum Dragon Age: The Veilguard vrijgegeven

-

EA en BioWare zijn terug voor een episch RPG-avontuur. Check hier de releasedatum van Dragon Age: The Veilguard - de felbegeerde game arriveert spoedig!

Solas' ritueel wordt onderbroken - maar tegen welke prijs? De corrupte Elfengoden zijn losgebroken en ze zijn vastbesloten om de wereld te verwoesten. Uiteraard is dit niet heel wenselijk. Het is aan jou om de Veilguard te verenigen en terug te vechten tegen deze oude heersers. BioWare en EA sleutelen al een hele lange tijd aan Dragon Age: The Veilguard. In 2018 kwamen de eerste berichten live over het nieuwste deel in de Dragon Age-franchise. De RPG ging eerst door onder een andere naam: Dragon Age: Dreadwolf. Dit wezen speelt nog steeds een grote rol in de game, maar BioWare wilde een iets positievere titel hebben.

Check hier de eerste gameplaybeelden van Dragon Age: The Veilguard.

Dragon Age: The Veilguard is beschikbaar vanaf 31 oktober voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Electronic Arts
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: The Veilguard

Ontwikkelaar:

BioWare

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

31 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord