Mario Kart 8 Deluxe

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 28 april 2017
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course pas nu verkrijgbaar

De Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass is vanaf vandaag beschikbaar. Hiermee komt er een hoop nieuwe content naar de race game.

De Course Pass geeft spelers in totaal toegang tot 48 nieuwe circuits uit voorgaande Mario games. Deze circuits worden in golven gelanceerd vanaf maart 2022 tot 2023. De banen worden in totaal in zes rondes toegevoegd aan de game. Je kunt de DLC vanaf nu aanschaffen, maar mocht je een Nintendo Switch Online abonnement hebben met een Uitbreidingspakket, dan kun je automatisch gebruik maken van de nieuwe content zolang je abonnement loopt.

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass is vanaf vandaag beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?