Mario Kart 8 Deluxe DLC tracks gratis online speelbaar

Geplaatst: 15 februari 2022 15:47
Aangepast: 15 februari 2022 15:47

Je kunt de nieuwe Mario Kart 8 Deluxe DLC tracks straks toch spelen zonder DLC Pass. De tracks zijn namelijk online gratis beschikbaar.

Tijfens de afgelopen Nintendo Direct werd onthuld dat Mario Kart 8 Deluxe DLC krijgt. Deze DLC bestaat uit wel 48 nieuwe tracks die naar de kartgame komen. Deze tracks kennen we uit de eerdere Mario Kart-games. Aanvankelijk waren fans bezorgd over de beschikbaarheid van de nieuwe tracks. Spelers vreesden dat de competitieve scene een tweedeling zou krijgen tussen spelers die de DLC in hun bezit hebben, en dus op de nieuwe tracks kunnen racen, en spelers die slechts uit de bestaande tracks uit de basisgame kunnen kiezen. Nintendo bevestigt nu op de productpagina van de DLC dat de 48 nieuwe tracks online voor iedereen beschikbaar zijn. Heb je de DLC dus niet, maar wil je wel op tracks als Choco Mountain en Coconut Mall racen, dan is dat online gewoon mogelijk. Wil je in de singleplayer-modus of lokale multiplayer deze tracks uitproberen, dan heb je wel de Booster Course Pass nodig.

Vanaf 18 maart is de eerste wave van tracks die je via de Booster Course Pass krijgt beschikbaar in Mario Kart 8 Deluxe voor de Nintendo Switch.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario Kart 8 Deluxe

Series

Mario Kart

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

28 april 2017

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord