Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Mario Red & Blue Edition Nintendo Switch onthuld

Er komt binnenkort een nieuwe speciale editie van de Nintendo Switch op de markt. Nintendo heeft namelijk de Mario Red & Blue Edition Nintendo Switch onthuld.

De Nintendo switch is inmiddels al een paar jaar oud en heeft inmiddels ook al een aantal verschillende speciale designs gekregen. Zo kregen we vorig jaar een speciale Animal Crossing Nintendo Switch en de Nintendo Switch Fortnite Special Edition. Binnenkort komt er echter nog een speciale editie bij. Deze nieuwe Nintendo Switch heeft een wel heel herkenbaar kleurenschema. De hybride console krijgt namelijk een rood met blauw kleurenpalet, zoals die van het iconische personage Super Mario. De Mario Red & Blue Edition Nintendo Switch wordt door de Japanse gamegigant uitgebracht ter ere van Mario's 35ste verjaardag en om de release van Super Mario 3D World + Bowser's Fury te vieren.

De Mario Red & Blue Edition Nintendo Switch verschijnt, net als Super Mario 3D World + Bowser's Fury, op 12 februari.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?