Marvel's Avengers

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Marvel's Avengers uitgesteld tot september

Voor de fans van Marvel heb ik teleurstellend nieuws. De hoog geanticipeerde Avengers game is uitgesteld.

Het hoofd van de Marvel's Avengers studio Crystal Dynamics legt de reden voor de oponthoud uit. De gebruikelijke statement werd gegeven dat ze meer tijd nodig hebben om de game fijn te poetsen. Ze geven aan dat ze een product willen leveren waar de fans tevreden mee kunnen zijn en gevuld is met de goede kwaliteit die de mensen verdienen. Een aantal maanden geleden produceerde Square Enix nog een gameplay overzichtsvideo voor Marvel's Avengers.

onbekend

Marvel's Avengers komt nu uit op 4 september voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?