Marvel's Guardians of the Galaxy

  • Ontwikkelaar Eidos Montreal
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Marvel's Guardians of the Galaxy komt naar Switch

Marvel's Guardians of the Galaxy komt naar de Nintendo Switch. Dit werd bekendgemaakt tijdens de Nintendo Showcase van de E3 2021.

Een paar dagen geleden werd er al een releasedatum onthuld voor de game, tijdens de Square Enix show van de E3. Eerder waren er nog amper details naar buiten gebracht over de game, maar de show van Square Enix heeft de geheimen onthuld, naast een aantal eerste gameplay beelden. Marvel’s Guardians of the Galaxy is enkel beschikbaar op de Nintendo Switch via de cloud.

Marvel's Guardians of the Galaxy komt uit op 26 oktober 2021.

BRON Twitch

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?