Marvel's Midnight Suns geeft meer info over de Hunter

Geplaatst:

De ontwikkelaar van Marvel's Midnight Suns geeft fans een kijkje op gloednieuwe superhelden. Superhelden die voor de game zijn gemaakt. Hoe passen ze in het verhaal?

Aankomende tactische-RPG Marvel's Midnight Suns geeft fans een kijkje op de Hunter, een geheel nieuwe held gemaakt voor de game. Marvel's Midnight Suns wordt ontwikkeld door Firaxis, het bedrijf achter de succesvolle en veelgeprezen XCOM reboots. De game brengt een vergelijkbaar niveau van strategische gameplay, terwijl spelers hun favoriete Marvel helden kunnen besturen, waaronder Scarlet Witch en Spider-Man. De Hunter is het enige personage dat exclusief voor de game is gemaakt. In een recente video die op het YouTube-kanaal van het spel is geplaatst, neemt de bekende YouTuber Comicstorian fans mee door wat de Hunter tot een ander soort held maakt. De Hunter zal volledig aanpasbaar zijn in Marvel's Midnight Suns. Dat betekent dat de speler zijn geslacht, kapsel en andere dingen kan veranderen. Dit maakt de Hunter in wezen een held die de speler zelf creëert, of hij zich nu wil inlijven als een misdaadbestrijdende Marvel-superheld of een zo maf mogelijk personage wil maken. Naast het aanpassen van het uiterlijk van de Hunter, zullen spelers ook in staat zijn om hun vaardigheden te veranderen in Marvel's Midnight Suns.

Marvel's Midnight Suns werd in augustus wederom uitgesteld en staat nu op de planning voor 2023.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Midnight Suns

Series

-

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

2 december 2022

Ontwikkelaar

Firaxis Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord