F1 22

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 1 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Max Verstappen prijkt op cover F1 22

De covers van F1 22 zijn nu officieel uit de doeken gedaan. Van de twee edities prijkt Neerlands trots Max Verstappen op één van beide.

Met namen als Charles Leclerc, George Russel en Lando Norris is de standaard editie van de racegame F1 22 goed gevuld met talentvolle racers. In potentie hebben ze het alle drie in zich om ooit eens wereldkampioen Formule 1 te worden. Een aantal racers die al weten hoe het is om wereldkampioen te zijn staan op de Champions Edition van de game. Met namen als Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel en natuurlijk Max Verstappen is de Champions Edition van F1 22 gevuld met imponerende namen. De vier racers zijn samen namelijk goed voor maar liefst veertien wereldtitels. De nieuwe covers werden onthuld op het officiële Twitterkanaal van de Formule 1. Benieuwd hoe de game speelt? Ik reed alvast een rondje op het nieuwe Miami circuit in F1 22. Het is de eerste keer dat de vernieuwde Formule 1 wagens in een F1-game zitten.

F1 2022 staat in de startblokken voor een release op 1 juli 2022. De racer verschijnt voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?