The Legend of Zelda: Breath of the Wild

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 3 maart 2017
  • Platformen Nintendo Wii U , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Meer info over The Legend of Zelda Breath of the Wild DLC

Zelda: Breath Of The Wild krijgt haar eerste uitbreidingspakket. Dit is zojuist aangekondigd tijdens de persconferentie van Nintendo.

Een game met een overweldigend succes als deze verdient natuurlijk een uitbreidingspakket! Dat uitbreidingspakket gaat er nu ook daadwerkelijk komen. Het pakket bevat onder andere: een nieuw pantser, een Korok masker, en een zogenaamde 'meesterstand'. Wat dit laatste inhoud is nog niet helemaal duidelijk. Het pakket gaat 'The Master trials' heten.

Ook is er nog een tweede pakket aangekondigd, deze DLC heeft de titel 'The Champion's Ballad' heten, inhoudelijk hebben we hier nog niets concreets van kunnen zien. Over de releasedata was Nintendo in ieder geval wel erg duidelijk! Het eerste pakket komt op 30 juni aanstaande uit, het tweede pakket komt aankomende winter uit. Ook is er binnenkort een season pass beschikbaar. Deze gaat €19,99 kosten.

BRON Nintendo

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?