Metroid Prime 4

  • Ontwikkelaar Retro Studios
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Metroid Prime 4 ontvangt meer ontwikkelaars

Het is stil geweest met nieuws rondom Metroid Prime 4. Er is echter wat positief nieuws aan de horizon, want Retro Studios laat weten dat ze meer ontwikkelaars hebben toegevoegd aan de ontwikkeling van de game.

Mark Capers en James Beech zijn beide aangenomen om te werken bij Retro Studios. De eerst genoemde herken je misschien wel door zijn werk aan New Super Lucky's Tale. Hij werkte ook aan de Epic Mickey serie. James Beech werkte als senior designer aan Remnant: From the Ashes. Verder staan Crysis 3 en Darksiders 3 op zijn curriculum vitae. Vorig jaar werd bekendgemaakt dat Metroid Prime 4 wisselde van ontwikkelaar.

Wanneer Metroid Prime 4 verschijnt is nog niet bekend, maar reken er maar op dat het nog een paar jaar duurt.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?