Micro SD kaart nodig voor L.A. Noire op Nintendo Switch

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Een Micro SD kaart is nodig voor de digitale versie van L.A. Noire om op de Nintendo Switch te functioneren. De fysieke versie van de game krijgt een update van 14 GB, voordat je kunt beginnen. Dit geldt niet voor de PlayStation 4 en Xbox One versie, want deze worden beide ondersteund met 4K resolutie.

Rockstar Support legt uit dat de game 29 GB aan ruimte nodig heeft. Helaas heeft de Nintendo Switch maar 32 GB tot zijn beschikking en moet er ook ruimte overblijven voor downloads en andere bewaarde informatie. Wanneer je de fysieke versie haalt, moet je rekening houden met een patch van 14 GB om te zorgen voor constante gameplay en om kleine verbeteringen door te voeren. De Nintendo Switch versie heeft wel optionele motion control, HD Rumble en is de enige versie die je overal kunt spelen.

L.A. Noire komt op 14 november naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc.

Bron: VG 24/7
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Le Tour de France - Season 2014

Series

Tour de France

Uitgever

Easy Interactive

Reviewscore

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4

Releasedatum

19 juni 2014

Ontwikkelaar

Cyanide Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer