Mistfall Hunter is een PvPvE extraction RPG

-

Tijdens de Xbox Partner Preview oktober 2024 werd een poging gedaan om een nieuw subgenre tot leven te wekken. Maak kennis met Mistfall Hunter - de PvPvE extraction RPG!

In eerste instantie lijkt Mistfall Hunter je doorsnee soulslike te zijn. Je neemt het namelijk op tegen gruwelijke vijanden in een vervallen wereld. Echter, ontwikkelaar Bellring Games heeft een troef achter de hand. Mistfall Hunter kent namelijk een aantal unieke mechanieken. Je verkent de wereld, maar je moet ook rekening houden met andere spelers. Hier komt het PvPvE-element om de hoek kijken. Daarnaast leren we dat deze actievolle RPG eigenlijk ook een ander subgenre-hoedje op heeft: extraction. Wat moet je terughalen? Een goedje genaamd Gyldenblod. Met dit goddelijke spul heb je de hoop om het Web of Fate opnieuw te schapen, zodat je toch nog kan genieten van een iets levendigere toekomst.

Mistfall Hunter staat op de planning voor de pc en Xbox Series X|S.

Bron: Xbox Partner Preview
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mistfall Hunter

Ontwikkelaar:

BELLRING GAMES

Uitgever:

BELLRING GAMES

Release:

2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord