The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum Q1 2023
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Naam Breath of the Wild 2 expres geheimgehouden

Na lang wachten toonde Nintendo tijdens E3 eindelijk nieuwe beelden van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2. De officiële titel van de game is echter nog niet onthuld.

De nieuwe beelden van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 hebben even op zich laten wachten, maar de titel laat nog wat langer op zich wachten. De officiële titel van de game ontbreekt namelijk nog steeds. Bill Trinen en Nate Bilhdorff van Nintendo hebben tijdens een interview gezegd dat ze de volledige naam van de nieuwe game expres geheimhouden. Dit is omdat de ondertitels van The Legend of Zelda-games in het verleden al kleine hints gaven over de games. Zo verwezen ondertitels als Windwaker en Ocarina of Time naar belangrijke voorwerpen in de game en verwees Breath of the Wild naar een belangrijk thema. Het lijkt er dus op dat de titel van de nieuwe game ook een hint bevat naar de inhoud van de game.

onbekend

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 verschijnt in 2022 voor de Nintendo Switch.

BRON IGN

Over auteur Evelien de Geus

Evelien de Geus Als doorgewinterde editor kent Evelien alle shortcuts van edit software uit haar hoofd. Het is dan ook niet zo vreemd dat menig video die online komt op Gameliner, eerst onder handen is genomen door Evelien. Naast het editten van video's, neemt Evelien ook graag met enige regelmaat de controller ter hand. Veel gespeelde games zijn dan League of Legends, Minecraft en De Sims 4. Maar ook voor het opfleuren van haar Animal Crossing: New Horizon eiland draait Evelien haar hand niet om.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?