Nederlandse Nixxes voegt zich bij PlayStation Studios

Geplaatst:

De Nederlandse gamestudio Nixxes sluit zich aan bij PlayStation Studios. Dat heeft de Japanse gamegigant onlangs bekendgemaakt.

Nixxes is een Nederlandse ontwikkelaar uit Utrecht. De studio staat bekend om zijn technische kennis en hun werk aan verschillende ports. Zo hebben zij de pc-ports gemaakt van onder andere Deus EX en Tomb Raider. Hun laatste werk was als medeontwikkelaar van de game Marvel Avengers die vorig jaar is uitgekomen. Hermen Hulst, het hoofd van PlayStation Studios, zegt op Twitter blij te zijn om de studio erbij te hebben. Zijn tweet is hieronder te bekijken.

Nixxes gaat zich bij de Technology, Creative & Services Group van PlayStation Studios aansluiten. Hier gaan zij onder andere werken aan 'hoogwaardige technische- en ontwikkelingsmogelijkheden' voor PlayStation.

Bron: Nixxes

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Avengers

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

4 september 2020

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord