Netflix onthult eerste trailer Arcane seizoen 2

Geplaatst: 11 juni 2024 17:28
Aangepast: 11 juni 2024 18:21
-

Netflix heeft de eerste trailer en beelden van Arcane Seizoen 2 vrijgegeven, waarin de gevolgen van Jinx’s vernietigende aanval op de raad van Piltover te zien zijn. Seizoen 2 belooft een episch conflict tussen de zussen Vi en Jinx, nu elk aan tegenovergestelde zijden van de oorlog.

Vi sluit zich aan bij Caitlyn’s team om Jinx te vinden en de gevaarlijke drug Shimmer uit te roeien, terwijl nieuwe dreigingen zoals Warwick de spanningen verder verhogen. Het getalenteerde team en de stemmencast, met onder andere Hailee Steinfeld en Ella Purnell, zijn terug om dit laatste hoofdstuk tot leven te brengen. Ja, je leest het goed: het tweede seizoen van Arcane markeert ook het einde van het verhaal van Vi en Jinx. Maar geen zorgen, na het enorme succes van Arcane is Riot van plan meer avonturen uit Runeterra op het scherm te vertellen. Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer van Arcane seizoen 2.

Arcane Seizoen 2 verschijnt in november op Netflix. Zodra er meer updates en details bekend zijn over de nieuwe afleveringen, lees je dat hier!

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Ontwikkelaar:

Riot Games

Uitgever:

Riot Games

Release:

29 oktober 2009

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord