Nickelodeon All-Star Brawl

  • Ontwikkelaar Fair Play Labs
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2021
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting , Party
  • Gameliner score

Nickelodeon All-Star Brawl krijgt gratis DLC

Nickelodeon All-Star Brawl krijgt een gratis DLC met nieuwe kostuums voor de personages in de game. In de trailer krijgen we er al een aantal te zien.

De nieuwe kostuums zijn op dit moment al beschikbaar in alle versies van Nickelodeon All-Star Brawl, behalve de versie voor de Nintendo Switch. De kostuums werden aan de game toegevoegd middels een gratis update. Wanneer deze ook voor Switch spelers beschikbaar wordt, is nog niet bekend. In Nickelodeon All-Star Brawl speel je met al je favoriete Nickelodeon personages uit series zoals Spongebob, Avatar The Last Airbender en Teenage Mutant Ninja Turtles.

De nieuwe kostuums voor Nickelodeon All-Star Brawl zijn nu beschikbaar voor alle platformen, behalve de Nintendo Switch.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?