Nickelodeon All-Star Brawl krijgt stemmen en items

Geplaatst: 7 juni 2022 16:55

Nickelodeon All-Star Brawl, de Super Smash Bros-achtige vechtgame met Nickelodeon-personages, krijgt eindelijk een langverwachte gratis update. De nostalgische personages in de game hebben uiteindelijk toch nog hun eerste woordjes geleerd.

Nickelodeon All-Star Brawl verscheen vorig jaar in de winkelschappen. Onze eigen Claudia benoemde in haar review van Nickelodeon All-Star Brawl dat de game technisch goed in elkaar zat, maar nog wat verfijning miste. De afgelopen tijd hebben we die verfijning steeds meer zien binnenstromen. Er komen bijvoorbeeld in een rap tempo meer nieuwe speelbare personages naar Nickelodeon All-Star Brawl, waardoor de speelbare line-up alsmaar groter wordt.

Nu is de volgende grote stap eindelijk hier. Sinds de laatste update bevat de game eindelijk stemacteerwerk en bruikbare voorwerpen. Vooral het stemacteerwerk heeft geleid tot positieve geluiden vanuit de community. Alle personages in de game zijn nu voorzien van hun eigen stem, waardoor de game niet meer zo stil aanvoelt als voorheen. Alhoewel veel van de originele stemacteurs terugkeren om hun eigen personages te vertolken, zijn er ook wat nieuwe stemacteurs te vinden. Je kunt alle stemacteurs en de bijbehorende personages in de onderstaande reeks aan tweets vinden.

De gratis update voor Nickelodeon All-Star Brawl waarin er stemacteerwerk en bruikbare voorwerpen zijn toegevoegd, is nu beschikbaar.

Bron: Nickelodeon All-Star Brawl via Twitter
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nickelodeon All-Star Brawl

Series

-

Uitgever

GameMill Entertainment

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2021

Ontwikkelaar

Fair Play Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord