Nickelodeon All-Star Brawl

  • Ontwikkelaar Fair Play Labs
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2021
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting , Party
  • Gameliner score

Garfield komt naar Nickelodeon All-Star Brawl

Garfield komt binnenkort naar Nickelodeon All-Star Brawl. Dat is aangekondigd met een onlangs verschenen trailer.

Nickelodeon All-Star Brawl verscheen eerder dit jaar op verschillende consoles en op de pc. Het roster bestond al uit de nodige populaire personages uit onder andere Avatar: The Last Airbender, Rugrats, The Loud House, Ren & Stimpy en nog veel meer. Nu is er een gloednieuwe personage voor de game aangekondigd. Het gaat om de luie, lasagne liefhebbende kat Garfield die vanaf 9 december gratis beschikbaar is op alle platformen, behalve de Nintendo Switch. Switch-gebruikers moeten nog even wachten tot later in de maand om met Garfield aan de slag te kunnen. De trailer met de aankondiging is hieronder te bekijken.

Nickelodeon All-Star Brawl is nu beschikbaar voor de PlayStation 4/5, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series X/S en pc.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?