Trailer: Nieuwe personages Nickelodeon All Star Brawl onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 16 mei 2022 10:51

Nickelodeon All-Star Brawl onthulde onlangs drie nieuwe personages die naar de game komen. Jenny Wakeman, Hugh Neutron en Rocko.

Jenny is de eerste personage die erbij komt en is ook al meteen beschikbaar in de game en ze krijgt ook een alternatieve skin die je kunt gebruiken. De nieuwe personages die erbij komen in Nickelodeon All-Star Brawl zijn allemaal 'premium DLC', wat dus betekent dat je ervoor moet betalen. Hugh is beschikbaar vanaf deze zomer en Rocko kunnen we in het najaar verwachten. De laatste personage die aan de game toe werd gevoegd, was Garfield en dit gebeurde eind 2021. Hieronder kun je de nieuwe personages alvast een beetje in actie zien in de trailer die Nickelodeon heeft gedropt.

Je kunt vanaf nu al als Jenny spelen in Nickelodeon All-Star Brawl. Hugh komt daar in de zomer bij en Rocko in het najaar.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nickelodeon All-Star Brawl

Series

-

Uitgever

GameMill Entertainment

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2021

Ontwikkelaar

Fair Play Labs

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord