Nickelodeon All-Star Brawl

  • Ontwikkelaar Fair Play Labs
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2021
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Fighting , Party
  • Gameliner score

Trailer: Ook Ren & Stimpy doen mee in Nickelodeon All-Star Brawl

Er is weer een nieuwe vechter aangekondigd voor Nickelodeon All-Star Brawl. De iconische Ren & Stimpy voegen zich bij het roster.

Als je in de jaren '90 naar cartoons hebt gekeken, dan is er een grote kans dat je Ren & Stimpy kent. Deze twee figuren maakten de gekste dingen mee in hun Ren & Stimpy Show. Deze kat en hond hebben een ware cult-status gekregen, voornamelijk vanwege de absurditeit van de tekenfilm. Ren & Stimpy zijn niet het enige kat-en-hond-duo dat zich bij de vechters van Nickelodeon All-Star Brawl voegt. Eerder leerden we ook al dat CatDog naar Nickelodeon All-Star Brawl komt. Ren & Stimpy zijn straks als duo te bewonderen in de fightinggame, maar zijn te besturen als één personage.

Nickelodeon All-Star Brawl verschijnt 5 oktober op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch.

BRON Fair Play Labs

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?