Nieuwe aflevering Starfield: The Settled Systems

-

Vorige week bracht Bethesda nog een Starfield Shattered Space trailer uit en vandaag staat er een nieuw deel in een speciale animatieserie op het menu. De video is uitgebracht met de titel "All Must Serve".

Het is nog even wachten voordat we met zijn allen weer nieuwe delen van het universum kunnen ontdekken in Starfield. Over een week verschijnt de nieuwe uitbreiding Shattered Space en Bethesda heeft in aanloop naar de release de korte animatieserie "The Settled Systems" gemaakt om ons vast op te warmen. In de nieuwste aflevering is te zien wat er vooraf gaat aan de gebeurtenissen van de Shattered Space uitbreiding. Tijdens een ceremonie in de Scaled Citadel zorgt een ramp voor grote problemen in Va'ruun. Hierdoor wordt een groot deel van de hoofdstad getroffen en met de grond gelijk gemaakt.

De Shattered Space uitbreiding voor Starfield verschijnt op 30 september.

Bron: Bethesda
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Ontwikkelaar:

Bethesda Game Studios

Uitgever:

Bethesda Softworks

Release:

6 september 2023

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord