Guitar Hero: World Tour

  • Ontwikkelaar Neversoft Interactive
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Nieuwe album van Oasis in Guitar Hero

Een tijdje geleden alweer was Metallica de eerste band die zijn album ook via de game Guitar Hero 3 aanbood. Een leuk feitje daarvan was dat het album in de game beter verkocht dan in het echt op CD. Nu dus blijkt dat je via Guitar Hero succes kunt hebben, begint het storm te lopen. Ook de band Oasis zal zijn nieuwe album releases in Guitar Hero: World Tour.

Het nieuwe album van Oasis heet 'Dig Out Your Soul', en zal ergens in 2009 verschijnen voor de game. In november kunnen we al van een paar songs van de band gaan genieten in een speciaal track pakket, waarin we de nummers 'Bag it Up', 'Waiting for the Rapture' en 'The Shock of the Lightning' kunnen verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?