Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Nieuwe auto's voor Burnout Paradise

De speelbaarheid van Burnout Paradise wordt verder verlengd met het nieuwe car pack wat in 2009 gaat verschijnen. Ontwikkelaar Criterion heeft dit onlangs bekendgemaakt tezamen met de vier auto's die zowel los als in een pack kunnen worden gedownload.

Naast de GT Nighthawk, The Cavalry Bootlegger en Manhattan Spirit is de DeLorean uit de Back to the Future trilogy misschien wel de meest opvallende. Enige kanttekening is wel dat de DeLorean onder de naam Jansen 88 verschijnt omdat Criterion niet over een officiële licentie beschikt.

Precieze datum en prijs van het downloadbare car pack is nog niet bekend op dit moment.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?