Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Nieuwe camouflage voor Snake

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots heeft veel camouflageopties. Je pak past zich namelijk aan waar je tegen aanleunt of ligt. Lig je op een groen tapijt? Dan wordt jouw pak ook groen.

Er zijn nu nieuwe camouflageprints beschikbaar voor deze game. Laughing Camo en Raging Camo hebben een speciaal effect om je vijanden. Als je dicht bij ze komt gaan ze namelijk hard lachen of schreeuwen. Deze nieuwe prints kun je downloaden onder de extra's tab in de game.

Metal Gear Solid 4 is reeds uitgekomen op de PlayStation 3. Verwacht binnenkort een review op Gameliner.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?