Mass Effect

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen Pc , Xbox 360
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuwe content voor PC-versie Mass Effect

Mass Effect is een gigantische RPG voor de Xbox 360 en pc die goed scoort. Er werd eerder al bekendgemaakt dat de pc-versie van deze game extra gratis content zou krijgen. Vandaag is die content uitgekomen.

Bring Down the Sky heet de extra content. Deze is ook al voor de Xbox 360 te downloaden, alleen moet je er dan voor betalen. Naast deze extra content is er ook een nieuwe patch verschenen. Klik hier voor meer informatie en downloadinstructies.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?