Nieuwe details Phantom Blade Zero onthuld

-

Ontwikkelaar S-Game heeft nieuwe details naar buiten gebracht voor Phantom Blade Zero. We komen hierdoor meer te weten over de lengte van de game en of de game een multiplayer heeft.

Phantom Blade Zero werd vrij plotseling aangekondigd tijdens de PlayStation Showcase van vorige week. De game wordt ontwikkeld door S-Game Studios, een relatief onbekende ontwikkelaar. Desalniettemin wist de studio direct een onuitwisbare indruk achter te laten met diens eerste trailer van Phantom Blade Zero. De grote vraag was vooral of de beelden die we te zien kregen daadwerkelijk in-engine beelden waren. S-Game heeft dit inmiddels bevestigd. In een Q&A op het Discordkanaal van de studio konden mensen hun vragen insturen.

Eén van de vragen was hoe lang het ongeveer duurt om Phantom Blade Zero uit te spelen. Het bevredigende antwoord luidde dat dat tussen de dertig en veertig uur in beslag zal nemen. Ook werd er ingegaan op de vraag of de game iets van een multiplayer met zich meebrengt en ook hier kwam een instemmende reactie op van de ontwikkelaar. We weten nu dus hoe lang de game duurt en dat er een multiplayer modus in verwerkt zit.

Phantom Blade Zero

Er is nog geen releasedatum voor Phantom Blade Zero. De game komt naar pc en PlayStation 5.

Bron: MP1st
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Phantom Blade Zero

Ontwikkelaar:

S-Game Studio

Uitgever:

Cruelman Studio

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord