Nieuwe held komt naar For Honor

Geplaatst: 1 december 2020 18:00
Aangepast: 1 december 2020 18:02

For Honor krijgt een nieuwe held genaamd Gryphon, in het Nederlands vertaalt naar Griffioen. Dit heeft Ubisoft zojuist onthuld via een trailer.

Ubisoft heeft aangekondigd dat het vierde seizoen van For Honor: Year 4 een nieuwe held krijgt. Gryphon, zoals deze held heet, behoort tot de Ridder-factie. Hij is een voormalige krijger van de Orde van de Handhavers en vocht samen met Apollyon, de grootste tegenstander in de campagne van For Honor, in de Blackstone Legion. Nadat Apollyon overleed, maakte Gryphon een wereldreis met zijn eigen gilde om zo nieuwe vechttechnieken te leren en nieuwe vrienden te maken. Zijn hoofdwapen is een stokwapen, de Bardiche, waarmee hij strijd tegen de Orde van Horkos.

De nieuwe held Gryphon is vanaf 10 december te spelen op PlayStation 4, Xbox One en pc. Spelers kunnen Gryphon kopen in een bundel waar ook een Ornament, een Elite Outfit, drie kratten en zeven dagen Champion Status bijhoren. Gryphon kan tevens vanaf 24 december ontgrendeld worden voor vijftienduizend Staal.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot For Honor

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 februari 2017

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord